Post by credevlotygold on Feb 23, 2022 9:56:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Skating Girls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Skating Girls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченне золото ▞▞▞
▞▞▞ Roller Skating Girls 2022 version ▞▞▞
Класна гра але не всі магазини в ідкриті
Hit & Knockdown Sporto luxm
Мені подобається. Можете завантажити Рекомендую! 💑💏
Але деякі танцювальні рухи заблоковані😣😣
Треба заплатити за все!!! я це ненавиджу
Ця гра жахлива. Перший раз, коли я грав у неї, було весело, так весело, але в другий раз більшість речей було заблоковано, тому стало нудно, так нудно 😤😤😤😤😡😠🙅🙍😖😭😫😪😔
Мені дуже сподобалося
Мені не дуже подобається, коли реклама, яку я хотів би, могла знімати рекламу 🤣🤣🤩💔
Roller Skating Girls Szerepjátékok piel
це було дуже приємно, я думаю, що під час твого катання повинно бути більше ефектів, але крім цього, це було ДИВНО! <3
дурно. Це навіть не дозволяє мені завантажувати на жодному з моїх пристроїв.
Ви можете вибрати лише 4 речі, і це так погано
Пішов очистити гру, тому що я вибрав не ту дівчину, але потім гра не завантажувалася, коли я пішов грати. Навіть перезавантажив телефон, все ще не відтворювався і з’являлася реклама, коли я пішов грати на початку.
привіт люди, як ви сьогодні, мені це дуже подобається, але проблема я не роблю багато, тому що іноді все-таки надсилаю це, а потім ви видаляєте одну з цих речей, щасливий день, коли мене звуть Хлоя, всі давайте Play Store просто завантажте багато ігор щойно видалено, а потім ти, але мені подобається ця гра під назвою ladybug, і мені подобається ця гра, що це за гра. гроші які🙅🙅🙅
Гра жазлива все закрите а суперники з такими трюками, які в мене не було.Жах
Деякі речі дуже дорогі XD
Ну, гра чудова. Але вкрай недоречно вони носять бюстгальтери і показують дітям
Мені та іншим людям дуже добре грати, і я думаю, що ти можеш створити кращих персонажів, ніж я.😜
Я ЦЕ НЕНАВИДЖУ! Я грав у неї 5 хвилин, і з'явилася реклама, і я ніоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооьне невідповідність КНОПКИ 8 X КНОПКА 8 ЗАВАНТАЖЕНА ТА ВИДАЛЕНО 18 РАЗІВ ПІРІД, А ТАКОЖ ВАШІ ІГРИ ДУЖЕ НЕПІДХОДНІ
Гра цікава але мало одягу будь ласкай це!😓
Я люблю цю гру, але оскільки там, на жаль, майже всі ходи заблоковані, тому я дав тобі 4/5(^o^)
Це виводить мене з поганого настрою, крім замкнених речей. Але в цілому гра чудова!
Гра просто вау 😍👌
Я дуже люблю цю гру, але вам, хлопці, потрібно змусити дівчину і хлопця піти на побачення і змусити нас писати замість вас, хлопці, змусити їх розмовляти самі
Відео танців – це просто люди, які виконують позу. Єдиний раз, коли ти йдеш проти іншої людини. Будь ласка, виправте це.
Roller Skating Girls Rollenspel hesw
Мені дуже подобається ця гра, але забагато речей я не можу розблокувати 😐😔
Мені не дуже подобається це сміття зробити щось веселіше для дівчат
Ну я тільки скачу ще не знаю!
Вода. Вибачте, що у мене був мозок
ненавиджу, ненавиджу цю гру, ненавиджу, це найгірша гра, тому що я постійно отримую рекламу, я її ненавиджу
Це нормально, могло бути краще
Занадто багато, Wowww. Це свого роду гра, в яку ви повинні пограти
Rollschuh-Girls Rollenspiele zzyl
Ця гра чудова, але все заблоковано 🙄
Мені не подобається ця гра, в якій вони все блокують, а потім як люди гратимуть, тому я кажу людям, які створили цю гру, щоб все розблокували і не боролися за щось, я сподіваюся, що вони це побачать
Це не нудно, але не настільки приємно, це нормально
хороша гра
Я люблю цю гру, але я хочу, щоб ви зробили мені послугу, чи можете ви прибрати рекламу? є дуже багато, але я все ще люблю гру, просто продовжуй створювати ігри і роби те, що можеш, але нічого, якщо ти не можеш, я все ще люблю ігри, які ти робиш, вони просто змушують мене плакати від радості, і я дійсно дійсно Я не дам тобі 1 зірку чи щось інше, я завжди дам тобі 5 зірок, тому продовжуй гарну роботу! Дякую, але я сподіваюся, що ніяких збоїв не буде, до побачення.
Ця гра не плакая я скажу но чучуть ета гра пачти платна я вам кажу но вдуше крутая 😻😻😻❤❤❤👍👍👍👍👍👍👍😘😁
Roller Skating Girls Fabularne jxgn
Я хотів би мати можливість відкривати нові речі, чим більше ви граєте і чим більше битв ви виграєте
Гра сподобалася, але завантаження займає занадто багато часу
Мені подобається ця ідея, але це не дуже дуже дуже дуже дуже популярна гра
Ця гра жахлива, якщо серйозно, вона навіть не запустить ігровий процес; він завжди говорить, що зупинився. Я б поставив їй п’ять зірок, якби вона все одно почала працювати, і в цій грі більше не було б помилок. Ох, так розчарований...
Гарна гра, але багато суконь заблоковано, і скільки разів я намагаюся займатися в спортзалі та змінювати вбрання, тоді я отримав зірки, але для точки катання я програю скільки разів, якщо спробую багато разів