Post by credevlotygold on Feb 23, 2022 10:18:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz düymələri fırıldaq edir ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Mənim HƏLƏ onu sınamaq şansım olmayıb, lakin ƏGƏR The Crybaby Loser-in döyülməsi ilə bağlı hissə, TraitorTrump Oyunun bir hissəsidirsə, mən ona 5+ Ulduz verəcəyəm. Bununla belə, əgər bu, yalnız Reklamın bir hissəsidirsə, mən son dərəcə məyus olan NEQTİV 5 Ulduz verəcəyəm. Mən bir Ordu Veteranı kimi xəyanətkar Narıncı Rəngli Anal Ziyildən qurtulmağa borcluyam!!
eladi
Balans üçün heç bir təlxək yoxdur
☝️🙏👑🇦🇿🇵🇰🇹🇷✴️Şhamilov Hezret✴️🇦🇿🇵🇰🇹🇷🙏👑☝️
Həddindən artıq çoxlu əlavələr
Oyunu bəyəndim və bu, indi bir asılılıqdır, lakin oyunda oynanan videonun məzmunu ilə bağlı narahatlığı artırmaq istərdim. O, 3+ yaş qrupu üçün qiymətləndirilib, lakin oyunda reytinqli video yayımlanır. Lütfən eyni şeyi axtarın.
Hələ Quraşdırmalıyam (YÜKLƏMƏLİYİM), Amma İnşallah Baxdığım (İcmal/Reytinqlərə) Olduğu kimi, Mən də Bunu Etdirəcəm. Yalnız Ümid edirəm ki, "Uğursuzlar" "Faktlar" Olmasın. Biraz Oynadıqca Əsl Fikrimi Sizə Bildirəcəm. Unutmayın ki, bu, mənim həqiqətən tərtib edilmiş fikrim deyil, ona görə də dəyişilə bilər.
Oyun yaxşıdır, amma siyasi reklamlar məni oyunu söndürməyə məcbur edir.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles પઝલ qycu
Yavaşlatmaq üçün yaxşı qrafika daha çox problem olmalıdır
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Puzzle mmq
Oyunu oynamaq əyləncəlidir, lakin izləməli olduğunuz uzun reklamlar oyunun özündən daha çox vaxt aparır.
Yaxşı başlayır, sonra sizi reklamlarla bombalayır.... Təyyarə rejimində oynayın
Əla oyun amma reklamlar bir az çoxdur.
Keçmiş zaman üçün yaxşı oyun
Səviyyə səhifəsində heç nə görünmədiyi üçün oyunu silməli oldum. Xallarımı görə bilmirəm və qalib gələndə növbəti səviyyəyə keçmir. Mən oyunu bağlamalı və yenidən açmalıyam. Bu bezdiricidir.
Həqiqətən yaxşı oyun.
Yeni başladı. Hələlik hər şey qaydasındadır. Bir həftədən sonra görəcəyik.
Oyunu bəyəndim amma lütfən pərdələrdən çox qurtulmaq məni dəli edir
Oyun kimi. Oyuna daha asan davam etmək üçün pulsuz daha çox şey əldə etmək lazımdır.
Darıxdırıcı deyil, sadəcə olaraq düzgün miqdarda problem.l
Hələlik oyun qaydasındadır, gəlin görək.
Əvvəllər əyləncəli idi, lakin son vaxtlar heç bir pulsuz element əldə edə bilmirlər - həmişə deyir ki, pulsuz elementi əldə etmək üçün baxmaq üçün heç bir video (reklam) yoxdur. Sərin deyil. Oyunlarımdan uzaqlaşdırmağı düşünürəm.
Hələ oynamayıb
Oyun yüklənməyəcək. Mən onu sevdim və indiyə qədər uzun müddət oynadım
Tamam
İndiyə qədər əla
Həqiqətən səs-kar. Bu oyun cazibədar görünür və oynamaq əyləncəlidir. AMMA uşaqlar üçün deyil. Bu oyunda qəfəslərdə bombalar, raketlər, viruslar və oyuncaq ayılar var. Bu hansı Tramp dövrünün qızdırma xəyalıdır?
Car Eats Car 3 Hill Climb Race რბოლა dwp
Oyun əyləncəlidir, lakin çox mürəkkəb deyil. Pul xərcləmədən oyun vaxtınızı təkmilləşdirmək şansınız var. Baxmayaraq ki, reklamları görməmək üçün pul ödəməyə qərar verdim.
Reklamlar çoxdur, amma oyun əyləncəlidir. Onu örtməyi sevirəm.
Mən oyunu oynamaq istərdim. 5 səviyyə oynadım və bunlar dayanır. Mən hər şeyi sınamışam və başlayır və sürükləyir .Mən oyunu oynamaq istərdim .
Qrafika yaxşıdır, oyuna aludə olur, əlavələr kimi
Yalnız bir çox reklam üçün yaxşıdır
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Παιχνίδια παζλ ogzf